Monday, December 19, 2011

Isetehtud maiustused

Töö algus ja ettevalmistus:
Martsipaniga ümbritsetud sarapuupähklid

Mandlilaastud röstima


V A L M I S!
Vasakul:
Röstitud mandlilaastud shokolaadis
Paremal:
Martsipaniga kaetud sarapuupähklid shokolaadi ja cayenne´i pipraga


RETSEPT 1:
u 200g shokolaadi
200g mandlilaaste
3 spl tuhksuhkrut

Suhkur ja mandlilaastud segada ja nö röstida u 200kraadi juures kuldpruuniks. Shokolaad veevannil sulatada ja kokku segada.
(retsept kokandustunnist)

RETSEPT 2:
Sarapuupähklid nö voolida martsipani sisse ja veevannil sulatatud shokolaadis veeretada. Lisasin shokolaadi sisse cayenne´i pipart.
(retsept kokandustunnist)

Kokteilkirss martsipanis ja shokolaadis

RETSEPT 3:
Kokteilkirss voolida roosa martsipani sees ja veeretada valges shokolaadis ja lisaks veel kookoshelvestes


Röstitud mandlid

RETSEPT SIIT:


ÜKS OSA TOREDAID JÕULUKINKE VALMIS!!!;)